Eladó ház Berhida 79 nm
Eladó ház Berhida 79 nm
Eladó ház Berhida 79 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7973557
Referenciaszám: HZ038091
Frissítve: 8 napja

Berhida eladó családi ház 2 szobás: 15 millió Ft

15 millió Ft
189 861 Ft/m²
79 m²
Alapterület
474 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 43 531 Ft
Második évtől
59 407 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Berhidán, az Ősi úton, 79 m²-es, 2 szobás, TEHERMENTES családi ház, 474 m²-es telken - ELADÓ! A sík, rendezett telken, vegyes (vályog-tégla) falazattal épült a családi ház, melyben 2 lakószoba, egy konyha, egy külön fürdő és egy külön WC, illetőleg egy előtér került kialakításra. A ház kívülről 5 cm-es DRYVIT szigetelést kapott, míg a fa tetőszerkezetet cserép héjazat fedi. A közművesített telken található ingatlanban a villany hálózat 1x 32A, a gázcsonk pedig a kerítésen belül található. A lakószobák egyikében szőnyegpadló, a másik szobában laminált padló, a konyhába, a fürdőbe és a WC-be, valamint a közlekedőbe új kerámia járólap padlóburkolat került. A  nyílászárók korábban több rétegű, hőszigetelt bukó-nyíló műanyag ablakokra lett cserélve. A helyiségek fűtését a külön kazántérben található, vegyes tüzelésű kazán adja radiátorokon keresztül, ugyanakkor a melegvizet egy 60 l-es HAJDÚ villanybojler biztosítja. Parkolásra az udvaron van lehetőség, valamint a ház előtt az utcán. A PER- és TEHERMENTES ingatlan Berhida központjának közelében található. A településen elérhető óvoda, iskola, bolt, posta, buszmegállók és játszótér egyaránt, ugyanakkor biztosított a háziorvosi-, valamint a fogorvosi ellátás és a védőnői szolgálat is. 

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Vegyes tüzelésű kazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Simon Zsolt Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 30 258 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Simon Zsolt Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 30 258 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY