Eladó ház Enying 71 nm
Eladó ház Enying 71 nm
Eladó ház Enying 71 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7983116
Referenciaszám: HZ071519
Frissítve: 17 napja

Enying eladó családi ház 2 szobás: 14,5 millió Ft

14,5 millió Ft
203 652 Ft/m²
71 m²
Alapterület
972 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 42 083 Ft
Második évtől
57 431 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Enying csendes utcájában, 71 nm-es, vegyes falazatú házat kínálok eladásra!A 972nm-es telken fekvő ház külső állapota átlagos, belső állapotát tekintve felújítandó. A telken kialakításra került egy kis ház is mely 33 nm-es, itt található egy szoba, konyha, fürdőszoba+wc, kamra és egy előszoba. Ennek állapota belűről erősen felújítandó, de 2 generáció együttélésére ad lehetőséget. A nagy ház 71 nm-es. Elosztása: -2 szoba-konyha-fürdőszoba+wc-tágas előszoba/közlekedő-közlekedő, mely akár szobává is alakítható-gardrób-kamra-kazánházA tetőszerkezet jó, cserép héjazatú. Az ablakok régi dupla fakeretesek, cserére szorulnak nagyrészt. A villanyhálózat áthúzásra szorul, de éjszakai és nappali óra is megtalálható az ingatlanban, továbbá 3*16A, 2*16 A került kialakításra. Az udvar hátsó része szőlővel ültetett. Első részénél tárolásra alkalmas melléképületek megtalálhatók. Szerkezetileg jó állapotú ingatlan. Felújítás után remek házat varázsolhat belőle az új tulajdonosa. Akár befektetésnek is kiválóan alkalmas. Enying Fejér vármegye délnyugati részén, a Balatontól légvonalban 7 kilométerre fekszik. A település közlekedési gerincét jelentő 64-es főút egyben a településközi kapcsolatok jelentős részét is bonyolítja. Siófokkal a 6401-es, Lajoskomárommal a 6404-es út köti össze, a határában indul a 6301-es út Polgárdi felé, és néhány kilométernyi szakaszon a határában húzódik a 7-es főút is. [A 6401-es egy szakasza Balatonszabadi területén szilárd burkolat nélküli mezőgazdasági út.] Országos közútnak számít még a város területén az egykori Enying vasútállomásra vezető 63 305-ös út, valamint a Kabókapuszta és Leshegy városrészeket összekötő, a 6404-esből kiágazó 64 106-os út.Enyinget Dunaföldvárral, Veszprémmel, Székesfehérvárral és Siófokkal, illetve a környező településekkel kötik össze autóbuszjáratok. A távolsági közlekedésben meghatározó az átmenő buszjáratok szerepe. Közvetlen buszjárat köti össze Budapesttel, Győrrel, Keszthellyel, Kecskeméttel, Szolnokkal, Szegeddel, Szekszárddal és Szombathellyel is.Bővebb információért és személyes megtekintés miatt keressenek bizalommal a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mike Mariann Duna House - Székesfehérvár, Vörösmarty tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 375 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mike Mariann Duna House - Székesfehérvár, Vörösmarty tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 375 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY