Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7893348
Feltöltve: 5 hónapja

Répcelak eladó családi ház 2 szobás: 20,99 millió Ft

20,99 millió Ft
262 375 Ft/m²
80 m²
Alapterület
720 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 60 918 Ft
Második évtől
83 136 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Répcelak központjában eladó egy felújítandó családi ház. A nyílászárók egy része 2022- ben lett kicserélve. Gáz központi fűtés van, igény esetén a tetőtér, padlás beépíthető. Az udvaron istállók és tároló építmények találhatók. A környék csendes, de mégis közel van a város központjához. Tetszett ez az eladó Répcelaki felújítandó 2 szobás családi ház? Hívd fel a hirdetőt most, és tudj meg mindent erről az eladó családi házról! Persze azért nézelődj is tovább az eladó ház Répcelak oldal hirdetései között, hátha még ma megtalálod álmaid otthonát a megveszLAK széles ingatlan kínálatában. Oszd meg az ismerőseiddel a hirdetést most, hogy Ők is lássák, milyen szuper eladó házra akadtál. Ennek az eladó háznak az ára 23500000 Ft és mivel az alapterülete 80 négyzetméter, ezért az átlagos négyzetméterára 293750 HUF/m2. A galéria alatti csillagra kattintással el is tudod menteni a kedvenceid közé, hogy legközelebb, amikor meglátogatod az oldalt, már ne kelljen keresni, így már akkor se lesz gond, ha elfelejted, hogy milyen beállításokkal találtál rá a hirdetésre. az eladó ház menüpontra visszatérve, választhatsz másik települést is, vagy kiterjesztheted a keresést a környező településekre. Ha van kedved, akkor böngészhetsz a Simon Zoltán összes hirdetése között. Ha kifejezetten magánszemély által hirdetett eladó házat keresel Répcelakon, akkor Neked ajánlom a tulajdonostól eladó ház Répcelak oldalunkat.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 336 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 336 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY