Eladó ház Székesfehérvár, Kertvárosi környezet 175 nm
Eladó ház Székesfehérvár, Kertvárosi környezet 175 nm
Eladó ház Székesfehérvár, Kertvárosi környezet 175 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7575126
Referenciaszám: M231189
Feltöltve: 17 napja

Székesfehérvár eladó családi ház 5 szobás: 139 millió Ft

139 millió Ft
789 953 Ft/m²
175 m²
Alapterület
719 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 403 413 Ft
Második évtől
550 541 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
NAGYCSALÁDOSOKNAK ideális ez a Székesfehérvár békés és csendes kertvárosi részén, az Öreghegyen, eladósorba került 2001-ben épült, kiváló adottságokkal rendelkező impozáns családi ház. HASZNÁLJA KI AZ ELÉRHETŐ ÁLLAMI TÁMOGATÁSOKAT (CSOK) ÉS LEGKEDVEZŐBB FELTÉTELEKKEL LEHET BOLDOG TULAJDONOSA ENNEK A CSODÁS OTTHONNAK! Hitelképességét megvizsgáljuk és kész pénzügyi tervekkel szolgáljuk ki! A tágas 719 m2-es telken egy 176 m2-es, félig alápincézett amerikai típusú egyszintes lakóépület (134 m2-es lakás + garázs + terasz +télikert) és egy 34 m2-es melléképület épült fel minőségi anyagokból és kivitelezéssel. A lakóépület redőnnyel és szúnyoghálóval szerelt, hőszigetelt nyílászárókkal lett felszerelve. Az otthon melegét a három évvel ezelőtt cserélt modern kondenzációs kazán biztosítja. A földszinti részben egy egységet képez a tágas, légkondicionált (hűtő/fűtő) nappali, a jól felszerelt gépesített konyha és a napfényes étkező. A nappaliból a csodás télikerten keresztül lehet megközelíteni a teraszt. A 4 hálószoba, a praktikus gardróbszoba, két fürdőszoba és a lakók kényelmét szolgáló külön mellékhelyiség, valamint a garázs a közlekedőből nyílnak. TÖBB GENERÁCIÓ BÉKÉS HARMONIKUS EGYÜTTÉLÉSÉT BIZTOSÍTHATJA, hiszen az épület szuterénjében egy világos, 70 m2-es önálló, külön fűthető lakrész található, mely a konyhából vagy külön bejáraton keresztül közvetlenül az udvarról egyszerűen megközelíthető. Itt jelenleg egy konyha + étkező + nappali, hálószoba, fürdőszoba, mellékhelyiség és tárolók találhatók, de az új tulajdonos igényei szerint akár iroda, szauna, konditerem stb. is kialakítható itt. A melléképület egy gondos tervezés után kialakított lakrész, ahol az új tulajdonos élvezheti a nyári grillpartikat, családi összejöveteleket. Itt került kialakításra a nyári konyha, egy hangulatos kiülő (télen fedett kocsibeálló), zárt tároló és egy angol-WC. A parkosított kertben lévő gyepszőnyeg és dísznövények gondozását automata öntözőrendszer segíti. A terület térkövezett, praktikus járdákkal, utakkal szegélyezett. Az ingatlan elhelyezkedése miatt a Budapestre ingázóknak is kitűnő választás, az M7-es autópálya 3 perc alatt elérhető. Kérem, hívjon bizalommal, és örömmel körbevezetem!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2001
Terasz:
19,9 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos
garázs
világos
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bertók Ferenc Fonyód Blaha Lujza utca 15 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 950 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bertók Ferenc Fonyód Blaha Lujza utca 15 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 950 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY