Eladó lakás Székesfehérvár, Sóstó 33 nm
Eladó lakás Székesfehérvár, Sóstó 33 nm
Eladó lakás Székesfehérvár, Sóstó 33 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7781865
Referenciaszám: H469613
Frissítve: 17 napja

Székesfehérvár eladó panellakás 1 szobás: 22,99 millió Ft

22,99 millió Ft
696 667 Ft/m²
33 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 66 723 Ft
Második évtől
91 057 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Igényes, szép lakásra vágyik,de anyagi keretei szűkösek, Nem a lokáció az elsődleges, hanem, hogy nyugodt környezetben legyen meghitt otthona, Nézze meg a képeket és hívjon bizalommal, mert EZ KELL ÖNNEK! Székesfehérváron, Sóstó 2. lakótelepen, négyemeletes panelépület 4. emeletén, egyszobás, 33 m2-es, erkélyes, jó állapotú lakás ELADÓ. Ház: A környék épületei eredetileg a 60-as években épült, de a társasházakat azóta felújították. A külső szigetelés, a nyílászárók cseréje és a fűtés korszerűsítés is megtörtént. Közös költség : 5.500,-ft A lakótelepen nincs gáz, ezért a fűtést saját hőközpont biztosítja, emiatt rendkívül kedvező. (Téli időszakban az össz rezsiköltség nem haladta meg 15.000Ft-ot) Lakás: Belső elosztását tekintve igencsak lakályos, egy hatalmas szoba, tágas konyha-étkezővel, erkéllyel, egy épített zuhanyzós fürdőszoba és külön mellékhelyig került kialakításra. A nappaliba egy “épített” gardróbszekrény is készült. A fürdőszobába 2 éve új, Ariston bojler került. A burkolatok, a belső nyílászárók és a konyhabútor is kifejezetten jó állapotú. A nyílászárók műanyagok, redőnnyel, szúnyoghálóval ellátottak. A lakás légkondicionált. A lakás ablakai a hátsó füves, parkos részre néznek , ahol egy játszótér is található. Kifejezetten ajánlom egyedül állóknak, BEFEKTETŐKNEK, vagy a környék nagyvállalatainál dolgozó gyermektelen pároknak. Környék: Külvárosi, csendes, társasházas zöldövezet, központ tömegközlekedéssel, gépjárművel érhető el, főúthoz, autóbusz megállóhoz közel. A lakás szomszédságában ABC és buszmegálló található. A nagy bevásárló központok közül, a lakáshoz a Balatoni úton az Interspar, Praktiker vagy az Auchan van a legközelebb. Megközelíthetőség A lakás a 11, és 15 -ös autóbusszal közelíthető meg, valamint autóval. Hívjon! Menjünk nézzük meg, amíg még megvan!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1965
Erkély:
1 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
erkély
panelprogram

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szőke Olga Otthon Centrum - Székesfehérvár - Várkörút Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szőke Olga Otthon Centrum - Székesfehérvár - Várkörút Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY